Røros Rømme egner seg godt til all slags matlagning

Økologisk Røros Rømme

Økologisk Røros Rømme

Røros Rømme produseres som på setra i gamle dager, den får tid til å modnes ved at den syrnes lenge. Det gir ekstra smakfull rømme med høy kvalitet og fløyelsmyk konsistens. Farge og fettsammensetningen i rømmen varierer naturlig med årstidene og kuas beite, og nettopp derfor er den ekstra smakfull.

Røros Rømme er kokestabil og egner seg spesielt godt til sauser og supper. Den er også spesielt god sammen med spekemat og tjukkmelk.

Økologisk Røros Rømme har fått Matmerks Spesialitetsmerke, og ble i 2015 kåret til Beste Meieriprodukt i Det Norske Måltid.

Rømmen er basert på økologisk melk fra Midt-Norge og Østlandet.

Energi: 1526kJ (365 kcal)
Fett: 39 g
Hvorav mettede fettsyrer 25 g
Karbohydrat: 2,8 g
Hvorav sukkerarter: 2,8 g
Protein: 2,1 g
Salt: 0,1 g

Fløte*og melkesyrekultur.

(*økologisk)

Allergen: Melk

Kjølevare: 0-4°C
Holdbarhet: Best før stemplingsdato 50 dager.
Melkebehandling: Lavpasteurisert. Ikke-homogenisert. Langtidssyrnet.

Vekt / volum /mengde: 250 ml
Emballasje: Beger
Strekkode forbrukerpakning: 70900064700313
Strekkode bestillbar enhet: 7090006471488
Antall i dpk: 6
EPD: 4829172

Vekt / volum /mengde: 2 l
Emballasje: Spann
Strekkode bestillbar enhet: 7090006470078
EPD: 1289909

Vekt / volum /mengde: 5 l
Emballasje: Spann
Strekkode bestillbar enhet: 7090006471129
EPD: 4639787

Emballasje sorteres som plast.

Bedriftskunder

Pakningsvarianter

Beger, 250 ml

Spann, 2 l

Spann, 5 l